Μενού Κλείσιμο

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην νέα σχολική χρονιά και να ευχηθούμε αυτή να είναι γεμάτη υγεία, πρόοδο και χαρούμενες στιγμές για τους μαθητές και τις μαθήτριες μας.

Καθώς πλησιάζει το πρώτο κουδούνι στις 13/9 ημέρα Δευτέρα και μη έχοντας ακόμη διαθέσιμα όλα τα πρωτόκολλα λειτουργίας από το Υπουργείο, ως προς την πραγματοποίηση του αγιασμού, τις ώρες προσέλευσης κ.λ.π. θα ήθελα να σας ζητήσω να ενημερώνεστε τακτικά από την ιστοσελίδα του σχολείου καθώς και από το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για όσα αφορούν την λειτουργία του.

Αναφορικά με το πρωτόκολλο προσέλευσης των μαθητών/τρων μας σε σχέση με τα μέτρα για τον COVID-19, αυτοί θα προσέλθουν έχοντας ένα από τα τρία παρακάτω έγγραφα:

1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού ( θα κρατηθεί σε φάκελο στο σχολείο)

2. Πιστοποιητικό νόσησης των τελευταίων 6 μηνών ( θα κρατηθεί σε φάκελο στο σχολείο)

3. Διενέργεια self-test (αυτοδιαγνωστικού ελέγχου) που θα παρέχεται δωρεάν στους μαθητές/τριες 2 φορές την εβδομάδα από τα φαρμακεία. Οι μαθητές/τριες πραγματοποιούν το τεστ στο σπίτι το προηγούμενο βράδυ ή το πρωί κάθε Δευτέρας και Πέμπτης και προσκομίζουν το έντυπο στο σχολείο εκτυπωμένο ή χειρόγραφο με τον κωδικό που δίνεται από το σύστημα μετά την καταχώρησή του.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Όσον αφορά τις εγγραφές ενημερώνουμε ότι οι μαθητές/τριες της Β και της Γ τάξης δεν χρειάζεται να προσκομίσουν κανένα νέο έγγραφο εκτός από το έντυπο συναινέσεων που επισυνάπτεται:

ΕΝΤΥΠΟ ΓΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΩΝ

Έντυπο Γονικών Συναινέσεων.doc – Έγγραφα Google

(κάντε αντιγραφή επικόλληση του συνδέσμου στον φυλλομετρητή σας)

Σας παρακαλούμε επίσης να μας ενημερώσετε άμεσα για τυχόν αλλαγές στα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Οι μαθητές/τριες της Α τάξης οφείλουν να προσκομίσουν τα παρακάτω έγγραφα με την έναρξη των μαθημάτων στις 13/9. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα έγγραφα από το σχολείο καθημερινά 9-12:30 ή να τα εκτυπώσετε κάνοντας αντιγραφή – επικόλληση τους παρακάτω συνδέσμους στον φυλλομετρητή σας.

ΕΝΤΥΠΟ ΓΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΩΝ

Έντυπο Γονικών Συναινέσεων.doc – Έγγραφα Google

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ- ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ.doc – Έγγραφα Google

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ (απαραίτητο για την συμμετοχή των μαθητών/τριων στο μάθημα της Φυσικής Aγωγής.

Atomiko_deltio_ygeias (3ype.gr)

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία τηλεφωνικά καθημερινά μεταξύ 8π.μ. -2μ.μ. στο 2553022265 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο mail@1gym-didym.evr.sch.gr.

Αμέσως μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις γονέων και κηδεμόνων ανά τμήμα ώστε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την φοίτηση και την λειτουργία του σχολείου.

Καλή μας χρονιά!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου