Μενού Κλείσιμο

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ

Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου ευχαριστούν ολόψυχα όλους όσους συνέβαλαν στην πολύ ζεστή από την πλευρά του σχολείου φιλοξενία μαθητών και εκπαιδευτικών από σχολεία της Σερβίας, της Ιταλίας και της Ρουμανίας στα πλαίσια προγράμματος Erasmus+. Συγκεκριμένα ευχαριστούν :

Α. Το Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τους Αντιδημάρχους κ. Μπιλιακάκη Παρασκευά και κ. Θεοδοσίου Στυλιανή για το βάψιμο της εμπρόσθιας όψης του σχολείου και την καθαριότητα του αύλειου χώρου.

Β. Την κ. Μπιλιμπίνη Ευτέρπη, Διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, που ήταν η ψυχή της όλης διοργάνωσης και η συμβολή της ήταν καθοριστική στην υπέρβαση όλων των εμποδίων που προέκυψαν.

Γ. Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, τους γονείς μαθητών/τριών, καθώς και δημότες που βοήθησαν τα μέγιστα στη διοργάνωση της φιλοξενίας, για τις λιχουδιές και τα δώρα που προσέφεραν στους επισκέπτες μας.

Δ. Την Εταιρεία Kostaros Stamatis “ DECOSTA” για τη δωρεά ψηφίδων, που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή ψηφιδωτού από τους/τις μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Ε. Τον κ. Δημήτρη Τσαγκούδη, δάσκαλο σκακιού, για τη βοήθειά του στη διοργάνωση των σκακιστικών αγώνων.

ΣΤ. Τον κ. Ιωάννη Σαρσάκη για την ξενάγηση στον χώρο του Καλέ, καθώς και  τα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Παραρτήματος Διδυμοτείχου, που συνόδευσαν τους εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/τριες κατά την ξενάγησή τους στα κάστρα του Διδυμοτείχου.

Ζ. Την Πρόεδρο  του Λαογραφικού Μουσείου Διδυμοτείχου κ. Κυρούδη Χρυσούλα, καθώς και μέλη του Λαογραφικού Μουσείου, την αρχαιολόγο της Εφορίας Αρχαιοτήτων Έβρου κ. Σαμπανοπούλου Λίλα.

Η. Την Παιδαγωγική Ομάδα Erasmus+, η οποία απαρτίζεται από τους εκπαιδευτικούς : Τσομπανούδη Αθανασία, Νταλαγιώργου Γεωργία, Λυμπερακάκη Τριανταφυλλιά, Παρασκευοπούλου Μαρία, Τριανταφύλλου Ευαγγελία και Χολέβα Δημήτριο, για το σχεδιασμό και την άρτια υλοποίηση των δράσεων.

                                                     Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου


                                                                                Ζουπίδης Στέφανος

                                                                                         (ΠΕ02)