Μενού Κλείσιμο

Καλωσόρισμα και εγγραφές/μετεγγραφές μαθητών/τριων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην νέα σχολική χρονιά!

Ευχόμαστε ολόψυχα αυτή να είναι γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα, προκοπή και όμορφες στιγμές!

Η έναρξη των μαθημάτων για την φετινή σχολική χρονιά θα γίνει στις 12/9 ημέρα Δευτέρα. Για την ώρα προσέλευσης θα ενημερωθείτε με μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή/και από την ιστοσελίδα του σχολείου.

Αναφορικά με τις εγγραφές ενημερώνουμε ότι οι μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά στις τάξης Β’ και Γ’ δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσουν νέα εγγραφή. Στην περίπτωση που έχουν αλλάξει τα στοιχεία επικοινωνίας σας ενημερώστε μας με κάθε πρόσφορο μέσο ( τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και δια ζώσης).

Οι μαθητές/τριες της Α’ τάξης οφείλουν το αργότερο μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου να προσκομίσουν στο σχολείο τα παρακάτω έγγραφα συμπληρωμένα:

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ

https://drive.google.com/file/d/1Ohodj3cL9XN9JSkPgn-4Eg2qDBuZU5Tx/view?usp=sharing ( το ΑΔΥΜ μπορεί να συμπληρωθεί και ηλεκτρονικά από τον γιατρό σας σύμφωνα με το ΦΕΚ τεύχος Β 1855/15.04.2022, στην περίπτωση αυτή θα μας προσκομίσετε το ηλεκτρονικό έντυπο από τον γιατρό σας)

ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

https://drive.google.com/file/d/1LFN2TC_bWjnIhca2zyb9WY6HqA0INDeT/view?usp=sharing

ΕΝΤΥΠΟ ΓΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΩΝ

https://drive.google.com/file/d/1uhey7pBvEi0rE5mIEdE-kW2_dFraL7Si/view?usp=sharing

Τα έγγραφα αυτά μπορείτε να τα παραλάβετε και από το σχολείο 1-9/9 από τις 9:30-12:30. Τις ίδιες μέρες και ώρες θα μπορείτε να κάνετε και την εγραφή σας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

Όσοι γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μετεγγραφή για το παιδί τους από ή προς την σχολική μας μονάδα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το σχολείο και να συμπληρώσουν αίτηση -αν δεν το έχουν ήδη κάνει- για τον λόγο αυτό.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου