Μενού Κλείσιμο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ EDUPASS

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου τίθεται σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα edupass.gov.gr.
Οι μαθητές/τριες είναι υπόχρεοι να δηλώνουν self- test ή rapid- test στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. 
Διαδικασία:
       1. Κάνουμε το self – test υποχρεωτικά (τις ίδιες πάλι ημέρες δηλαδή Δευτέρα και Πέμπτη)
       2.  Δηλώνουμε το αποτέλεσμα στην νέα πλατφόρμα (τις ίδιες πάλι ημέρες δηλαδή Τρίτη και Παρασκευή)

      3. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που έχουν εμβολιαστεί το δηλώνουν μόνο μια φορά στην πλατφόρμα.

      4. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες το δηλώνουν μόνο μια φορά στην πλατφόρμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΑΥΤΟΣ/Η ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ RAPIDTEST ( ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ) Ή SELFTEST ( ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΣΕΙ τους ΤΕΛΑΥΤΑΙΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ). ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Για λεπτομέρειες διαβάστε τις σχετικές οδηγίες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας στον σύνδεσμο https://www.minedu.gov.gr/news/50530-26-10-21-i-leitourgia-tou-edupass-gov-gr-epekteinetai-stis-sxolikes-monades-tis-dimosias-protovathmias-defterovathmias-ekpaidefsis-kai-eidikis-agogis
 

ΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Οι γονείς/κηδεμόνες τους εισέρχονται στην πλατφόρμα και δηλώνουν την πρόθεση φυσικής παρουσίας τους στους χώρους της σχολικής μονάδας, ζητώντας να αποστέλλεται στη θυρίδα της σχολικής μονάδας τους η κατάστασή τους ( ΕΜΒΟΛΙΟ/ΝΟΣΗΣΗ/SELF-TEST Ή RAPID-TEST)
Παρακαλούμε να είστε συνεπείς και να  μην αμελείτε να κάνετε και να δηλώνετε το self- test ή/και το rapidtest τις ημέρες που απαιτούνται.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε την υγεία όλων μας. Η υποχρέωση για την σωστή τήρηση των παραπάνω βαραίνει τον γονέα/κηδεμόνα και όχι το παιδί!